AS GÜVENLİĞİ TERCİH EDİN KENDİNİZİ GÜVENDE HİSSEDİN !

AS GÜVENLİK VE KORUMA, yukarıda belirtilen düşünceden yola çıkarak; 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve İlgili Yönetmelikler kapsamında profesyonel ve koşulsuz müşteri ve çalışan memnuniyeti ile bütünleşik Özel Güvenlik Hizmetleri sunmaktır.

  Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gülerman Türkiye'nin en iyi güvenlik şirketi olma misyonu ile kurulan Şirketimiz, koşulsuz müşteri memnuniyetini esas almaktadır. Koşulsuz müşteri ve çalışan memnuniyeti prensibi ile özel güvenlik sektöründe profesyonel çözümler üreten AS GÜVENLİK, faaliyetlerini Türkiye'nin her yerinde başarılı bir şekilde yerine getirmektedir.  Sözleriyle Yolla Çıkmıştır.

    As Güvenlik ve Koruma, TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 27001:2005 BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ, TS ISO 10002 KALİTE YÖNETİM – MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE OHSAS 180001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ Belgeli, sektörün en saygın ve tecrübeli şirketlerinden biridir.

    Değişen ve gelişen dünyada  insanoğlunun hayat standartlarının yükselmesi, kullandığı teknolojik tercihlerinin artmasıyla oluşmuştur. Ancak bu gelişim beraberinde, suç unsurunun meydana gelmesinde aynı paralelliği göstererek,suçun yapısında da değişimler meydana getirmiştir. Dolayısıyla güvenlik ve risk algılaması da değişim sürecine dahil olmuştur. As Güvenlik Koruma, bu süreci iyi etüt eden ve işinin profesyonelleri ile fark yaratan  farkındalıklarla hizmet verilmektedir.

   Değişen ve gelişen bu yapıda, değişime adapte olamayan ve istenilen revizyonu yakalamayan kişi ve kurumların başarılı olması mümkün değildir. As Güvenlik ve Koruma, sizin ve sevdiklerinizin mal ve can güvenliğini sağlamak için,tüm olasılıkları titizlikle değerlendirerek, gerekli risk analizlerini ve önlemleri alarak, doğabilecek tehditlere karşı profesyonel ekibimizle çözüme ulaştırılmaktadır.

Bu kapsamda; kişi ve kurumlar için analitik, kaliteli hizmet sunmanın yanında,yürürlükte olan yasa ve yönetmeliklerden taviz vermeden aileden biri olarak hizmet vermeyi asli bir görev bilinci ile yerine getirmektedir.

   As Güvenlik ve Koruma; Kalite, Profesyonellik, Uygunluk, Etkinlik, Süreklilik, İstikrar, Ciddiyet, Titizlik,Yararlılık, Şeffaflık, Objektiflik,İş ahlakı ve etiği İlkeleri doğrultusunda “Müşteri Memnuniyeti’ni “ gözeterek hizmet vermektedir.

   As Güvenlik ve Koruma , hizmet vermiş olduğu kişi ve kurumlarda görevlendirilen her personelin seçimi, eğitimi, denetimi, hizmet ile ilgili risklerin belirlenmesi ve raporlanması, proseslerin belirlenmesi, görev prosedür talimatlarının oluşturulması, yasal süreçlerin takibi; oluşturulan dürüst, çalışkan, tecrübeli, işinin uzmanı profesyonel yönetim kadro yapısı ile sağlanmaktadır. Müşteri Memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, kendini sürekli yenileyen, çağın tüm modern teknik cihaz ve teçhizatları ile görev yaparak , kendini sürekli yenileyen sektörde lider kurumdur.

Unutmayalım ki;                                                         

“ Birçok insan kendini güvende hissetmez. Çünkü onlar her zaman parasını, işini, eşini, sağlığını vs. kaybetmekten endişe ederler. Oysa tek güvenlik kişinin kendisini her geçen gün geliştirmesi, yaşam kalitesini arttırması, iş, aile, arkadaşlar ve şirketinin değerli olduğunun farkına varması ile gerçekleşir.”

   As Güvenlik Koruma, farkındalık yaratan hizmetleriyle sektöre ayrı bir renk ayrı bir heyecan getirmiştir. Farklı hizmet alanlarında sonuca odaklı göstermiş başarılı çalışmalarıyla kalitesini de göstermektedir. Hizmet alanındaki bu farklılıklara, başarılı çalışmalara şahit olmak için size çok yakınız ve bekliyoruz…       

Başarımız farklılığımız; Farklılığımız hizmet ve kalitemizdir…”